Thursday, 3 November 2011

auni athirah mohd anuar



setelah hangpa bace post aku yg telah mencecah 
10juta 
ape korg pikir tntg aku 

adakah anda dpt mengagak 
bagaimana aku sebenarnya .

aku mcm ni :
  • kalau korg x penah tgk aku , sure korg akn ckp "mak aii , sombong + belagak nye " hohoho . itulah korg pnye hypothesis . aku ngaku muke aku mmg belagak sikit kalau 1st time jmpe . nk taw sbb ape aku wat muke gitu ?:
  • sbb yg pertama , aku x reti nk sembang ape wlpn dlm otak aku bnyk soalan nk aku tujukn . tp x keluar sbb mulut aku di kawal oleh hati aku .
  • sbb yg ke-2 , aku ni sound trouble sikit . hohoho . aku kalau x bg attention when u talking with me , totally i lost . 
  • sbb yg ke3 , aku mmg mcm tu
tp bile korg dah kawan dgn aku , aku tunjukkn diri aku yg sebenar . conclusion that u can state is 'hypothesis is wrong because auni athirah bukan budak belagak'


seterusnya ,
aku suke menyayi lagu ape2 aje . yang aku rase nk nyayi . kalau kt kelas , normally i duet with NURUL ANIS IZZATY .

next ,
i love writing and reading .

selain itu ,
aku suke mengarut n berangan.

aku suke artis KOREA !!!
yahooo,
yang ni mmg aku x boleh nk lepaskan .

seterusnya ,
aku kalau keluar , xsuke bwk
  • phone comei aku
  • duit kertas aku
  • coin aku
n when i want to buy something , aku terpakse lupekn niat aku sbb aku xdek DUIT !!!

lagi tntg aku ,
aku x suke pagang phone aku .
n later my friends will get anger !!!
hohoho

more ,
aku suke masak .
anything .

lagi ,
aku suke all type of food yg asasnya BIHUN


seterusnya ,

aku x suke org gedik2 and bangga2 cerite tntg boyfriend dieorg .
especially yg bangga bgtaw 'aku tgh couple dgn 40 org serentak ni'
go to the hell la .

ni baru 1/4 . nanti aku sambung ag .

auni derimin post aku baru 45 include this

No comments:

Post a Comment

-kenape kamu x nak komen
-komen la
-1 pun cukop
-atas kerelaan sendiri