Sunday, 6 November 2011

sembelih menyembelih

ASSALAMUALAIKUM ...

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA .

ok today , i want to share about sembelih !!!
KHAMIS lepas , all form4 students (muslim only)
ada wat sembelihan . kn ad belajar tntg sembelih dlm agama .
so kami semua praktikkannya .

jujur aku ckp , im scared !!!
xdek keberanian for do that .
nk jejak kaki kt sekolah pagi tu pun aku dah getar2 .

after taklimat oleh hero2 sekolah
kami kena buat sndiri .
i partner with NURUL SYAZWANI

wani start first because im not confident i can do it .
wani berjaye .
urat marik n urat  halkum terputus .
consider halal untuk makan .

and then , nightmare when wani pujuk2 aku suroh buat jgk
ohh sudah .
ok fine aku wat jgk .

and the result is
BERJAYA ....times square
alhamdulilah .
just this nice word can i say that time .
happy giler .
mcm x caye aku berjaya sembelih burung puyuh tu
n mcm x caye aku tgk darah .
hahaha .
finally we enjoy sembelih burung puyuh .
aku 3 ekor wani 3 ekor .
hahaha .

auni derimin aku hebat


aku taw aku lmbt tulis entry ni . kwn2 aku semue dah tulis entry ni . klise .

Thursday, 3 November 2011

auni athirah mohd anuar



setelah hangpa bace post aku yg telah mencecah 
10juta 
ape korg pikir tntg aku 

adakah anda dpt mengagak 
bagaimana aku sebenarnya .

aku mcm ni :
  • kalau korg x penah tgk aku , sure korg akn ckp "mak aii , sombong + belagak nye " hohoho . itulah korg pnye hypothesis . aku ngaku muke aku mmg belagak sikit kalau 1st time jmpe . nk taw sbb ape aku wat muke gitu ?:
  • sbb yg pertama , aku x reti nk sembang ape wlpn dlm otak aku bnyk soalan nk aku tujukn . tp x keluar sbb mulut aku di kawal oleh hati aku .
  • sbb yg ke-2 , aku ni sound trouble sikit . hohoho . aku kalau x bg attention when u talking with me , totally i lost . 
  • sbb yg ke3 , aku mmg mcm tu
tp bile korg dah kawan dgn aku , aku tunjukkn diri aku yg sebenar . conclusion that u can state is 'hypothesis is wrong because auni athirah bukan budak belagak'


seterusnya ,
aku suke menyayi lagu ape2 aje . yang aku rase nk nyayi . kalau kt kelas , normally i duet with NURUL ANIS IZZATY .

next ,
i love writing and reading .

selain itu ,
aku suke mengarut n berangan.

aku suke artis KOREA !!!
yahooo,
yang ni mmg aku x boleh nk lepaskan .

seterusnya ,
aku kalau keluar , xsuke bwk
  • phone comei aku
  • duit kertas aku
  • coin aku
n when i want to buy something , aku terpakse lupekn niat aku sbb aku xdek DUIT !!!

lagi tntg aku ,
aku x suke pagang phone aku .
n later my friends will get anger !!!
hohoho

more ,
aku suke masak .
anything .

lagi ,
aku suke all type of food yg asasnya BIHUN


seterusnya ,

aku x suke org gedik2 and bangga2 cerite tntg boyfriend dieorg .
especially yg bangga bgtaw 'aku tgh couple dgn 40 org serentak ni'
go to the hell la .

ni baru 1/4 . nanti aku sambung ag .

auni derimin post aku baru 45 include this