Saturday, 17 September 2011

5 org sahabatku aka BFF




adakah anda pernah terpikir , siapa BFF auni athirah ni ???
meh sini , teman nak jawab nye :
di dalam dunia ni ....
aku ada 5 BFF yg always with me
x kire la masa SENANG atau SUSAH ....
nk taw sapa ???
UMI
AYAH
KAKAK
DIBAH
dan
AFIQ

ni lah sahabat dunia akhirat aku .

BFF motivation
tu la UMI aku .
the owner of the name
SITI ZARIAH BT MOHD ASPAR !!!
always bagi aku kata2 semangat time aku DOWN , time aku GIVE UP .
ni lah insan yg ALLAH kurniakn untk aku .
bukan untk aku sorg tp untk kami adik beradik ....

BFF cool n supportive
yg ni pulak , AYAH aku .
MOHD ANUAR BIN ABDULLAH !!!
yg struggle buat last thesis untk prof aini .
nk taw ayah aku pngil aku ape ?
ALANG KOLANG .
hahaha .
kalau bab2 nk beli kereta or something about home(decorate)
mesti tanya aku
n aku selalu jugak join ayah aku tgk MUDAH.COM
carik kereta .(xmampu nk beli kete baru)

BFF giler2 n kewangan
NUR SYAZA AMIERA BT MOHD ANUAR
ni la kakak ku .
die kalau ajak wat giler2
memang best r .
ajak beli CHOCOTOP McD .
now study at KUIS , BANGI
course foundation managment .
die jugak yg selalu belaja aku .
hahaha .
die kaya tu yg selalu kene dgn aku tu .

BFF sing a song n muslimah sejati
ni adik bawah aku
anak ke 3
ANIS ADIBAH BT MOHD ANUAR
berada di tingktn 1 di SARJANA
....
her faveret ???
nyayi arr ..
kalau dulu
lagu2 yg sering diputarkn di radio ERA,HOT n so on
tetapi sekarang
lagu2 yg hanya diputar di IKIM fm
aka lagu nasyid la !!!adoi=.='
one more song "RING DING DONG"
by SHINee
aku bangga dpt adik n BFF mcm dibah ni
perubahan yg drastik tp bagus
alhamdulilah
doa umi ayah tercapai jugak
untk tgk anak2nya masok sekolah aliran agama
tp waktu test nk apply sekolah agama , aku x past .
nasib baik dibah ada.
alang sayang dibah sgt2 .

last ....

BFF game DIGIMON n suka carik pasal (annoying)
hahaha><
ni bongsu dlm family aku
MUHAMMAD AFIQ BIN MOHD ANUAR
also a hero in siblings .
hahaha .
die ni pulak ???
suka ajak aku fight games PS .
aku ni mane r reti sgt main2 ni(poyo)
aku just taw main game digimon ajelah pown .
hahaha.dan bile aku fight dgn die ni
n ditakdirkn aku menang ,
die akan BENGANG !!!
marah . x puas hati .
tu r die . tp best .
afiq UPKK nk dekat , baca buku .




setiap yg berlaku dlm hidup aku , sentiasa ditemani dgn mereka 5 org ini.susah senang di kongsi bersama .
itu lah erti persahabatan yg sebenar .
aku x boleh bernafas di dunia fana ini lagi sekiranya salah seorg drpd mereka x dek .
mereka adalah separuh dr nyawa aku .

cinta aku untuk mereka .
ALANG SAYANG UMI,AYAH,KAKAK,DIBAH,AFIQ SGT2......


auni derimin ni bukan jiwang la

No comments:

Post a Comment

-kenape kamu x nak komen
-komen la
-1 pun cukop
-atas kerelaan sendiri